Halil_69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam niye kızdınız anlamadım ☺
Bende araştırıyorum işte. Siteme çok emek verdim kapatmayı düşünmüyorum. Şahıs mahkemeye verirse bende gider kendimi savunurum. Mahkeme zaten 3-5 yıla bitmez. 3-5 yılada kim öle kim kala. Ki zaten kendi araştırmalarıma göre karşı tarafın eli çokta güçlü değil. Bakıp göreceğiz
Kızmadım hocam tavırlarınız yanlış. Böyle bir şey yaşadım nasıl çözebilirim demek yerine kendinizi haklı görüyorsunuz. Çözüm üretmek için önce durumu kabullenmeniz gerek. 3-5 yıl sitenizi açık tutamazsınız bunun için uyuşmazlık merkezi var marka sahibi oraya başvurur bir kaç aya karar çıkar domaini elinizden alır. Marka ihlal davası ayrıca devam eder. Süreç ne kadar uzarsa zarar tazminide aleyhinize artar. Böyle kurnaz yaklaşımlar size daha çok zarar verir.

şu an sizin yapacağınız en mantıklı yol marka başvurusu yapmanız en azından savunmanızı ben sektörümde marka başvurusu yaptım elimde başvurusu belgesi var karşı marka benimle aynı sektörde değil şeklinde savunma sunarsınız.