Hocam burada ki kritik nokta marka sahibinin 2 sınıfta tescili olup sizin elinizde hiç bir şey olmadan kendinizi haklı zannetmeniz. Google aramalarında çıkmanız neyi değiştiriyor marka sahibine suçunuza kanıt sağlamaktan başka? Ben o ağaçtan elma yedim o ağaç benim diyorsunuz.
burada insanlar size yol göstermeye çalışıyor ısrarla kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz.
@Webx; hocamızla iletişim kurun yapılacak bir şey varsa yardımcı olsun marka tescili yapın oluyorsa emeğiniz boşa gitmesin en azından. Başkasının markası üzerinden ticari faaliyet yürütüyorsunuz domain sahibi olmanın google da çıkmanın marka sahibi olmak zannediyorsunuz. Neredeyse marka sahibine siz dava açacaksınız. Marka sahibinin web sitesinin olmasına bile gerek yok size kendini ispatlaması için O markayla sokakta patates soğan bile satar sizi ilgilendirmez.
ilgili tescil sınıfı 5,sınıf medikal ürünler. oluyorsa siz yapın marka tescilini. Bırakın e-medikal marka sahibini içinde medikal geçen bile itiraz eder o sektörde zaten bu yüzden farklı sınıfta tescil alıyorlar.
Hocam niye kızdınız anlamadım ☺
Bende araştırıyorum işte. Siteme çok emek verdim kapatmayı düşünmüyorum. Şahıs mahkemeye verirse bende gider kendimi savunurum. Mahkeme zaten 3-5 yıla bitmez. 3-5 yılada kim öle kim kala. Ki zaten kendi araştırmalarıma göre karşı tarafın eli çokta güçlü değil. Bakıp göreceğiz