Mikpa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size çok rahat söyleyebilirimki profesyonel E-Ticaret yazılımı çıkarabilecek deneyimli ekibimiz var. Ancak E-Ticaret çok ayrıntılı sektör.
Sepet kurgulamalarından hatırlatmalarına, pazaryeri entegrasyonlarından kargo/sipariş yönetimine kadar dallanıp budaklanıyor.
2019'da Avrupa'da E-Ticaret yapan müşterimiz vardı ve Wordpress altyapısını kullanıyordu. Sitede yavaşlamalar, stok yönetiminin zorlaşması, entegrasyonların zor olması, Facebook pixel sorunları bile saç baş yoldurtacak seviyeye getirdi. Kendisi Shopify altyapısına geçtikten sonra işleri yoluna girdi, artık altyapı sorunlarıyla uğraşmak yerine müşterileri/ürünleriyle uğraşmaya başladı.

E-Ticaret her zaman maliyetliydi. Ancak bütçenin altyapı, markalama ve kaliteli üründen kısılmasını yanlış buluyorum. Bütçe çok az ve ne yapabilirim? diye deneme yapıyorsanız az ürün ile Wordpress deneyebilirsiniz.
Tabiki sistemin karışıklığını biliyorum başlangıç için benim için çok fazla fiziksel mağazam var ve kısa sürede internet satışlarınada başlamam gerekiyor şuanki websitem özel bir yazılım pixel vs oldukça detaylı bir sistem ancak teması çok yetersiz bende artık tema vs uğraşmak istemediğim ürünlerle reklamla müşterilerimle uğraşmak istediğim için bir arayışa girdim shopify tercihim olacak gibi duruyor ondada güzel bir tema bulabilmek konusunda endişeliyim.