infos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam günlük 30-40 mail alan biriyim cahil biri değilim bu konularda. bu arkadaşın mailleri sms verify düşmüş mailler. moderator arkadaş mail satan başka birini konuya etiketlese zaten görürdük. moderator muhtemelen arkadaşın attığı 1-2 maile giriş yaptığına dair video çekti attı oda hangi mail meçhul belkide bana sattığı mailler dahi olmayabilir. verilen karar yanlış ve bana söz hakkı verilmedi.
Girmiş olduğunuz mail sms verify düşmüş olabilir. Suspended olduğu anlamına gelmez.
5simden Canada no ile giriş yapmayı denediğinizde giriyorsa sorun yoktur.
Girmiyorsa arkadaş girmeye çalışır. Verdiği mailler sizin ip adresiniz ile uyumlu olmaz çakışır ve sms e düşürebilir ama aynı mail benim ip adresimde sorun çıkartmaz.
Burada sizin üye ile iyi bir diyalogla çözmeniz gerekirdi. Çözülmediyse eksi trade atmanız yeterliydi.
bende bir mail satıcısıyım. Bu tip durumlar için müşterimi uyarırım.
Yani burada iki tarafın çözüm yanlı olmaması kaynaklıbir problem.

Fakat bu açtığınız konu direk haksız yere yönetimi yada modları hedef alıyor. Altta görüldüğü gibi ticaretimde ben müşterilerimi uyarıyorum. Uyarmasam belki sizler gibi hakkımda konu açılacaktır. Fakat hem alıcıyı bilgilendirmek hem kendimi korumaya almak adına böyle detayları bildiriyoruz.