Unuttuğum bırsey yok hocam . PM ıletım ve yurtdışında oldugumu ve numaraman bana yazın diye belirttim . Size yazdıktan sonra Bana bir mesaj dahi almamışsınız. Size özelden ve whatsappdan yazıp bana yazdığınıza ve aradığınıza dair bılgılerınızı istedim bekliyorum .
Arkadas bir odeme yapmamış cekılısten kazanmış ve bılgılendırme yapılmıştır . dönüşte saglandı
Merhaba Bir para alındı gibi manipüle etmıssınız hocam . bir odeme alınmamış ve dönüş sağlanmıştır.
TUHAF TUHAF OLAYLAR
DOSTUM ÇEKİLİŞ MEKİLİŞ. ORTADA KAZANILMIŞ BİR HAK VE BUNDAN DOLAYI VERİLMESİ GEREKEN BİR HİZMET VAR MI YOK MU?
Ayrıca söylediklerin doğru değil. GEÇEN SEFER BANA YANLIŞ TELEFON NUMARASI VEREN SENSİN. AYRICA DOĞRU VE ESKİ TELEFONUNA DA YAZIYORUM ORDAN DA YANIT VERMİYORSUN.
GEÇEN GELDİN YENİ BİR TELEFON NUMARASI VERDİN ONA YAZIYORUM ORDAN DA YANIT ALAMIYORUM.
SORU : ACABA NEDEN SÜREKLİ TELEFON NUMARASI DEĞİŞTİRİYORSUN.
BEN 30 YILDIR AYNI TELEFONU KULLANIYORUM. ALACAĞIM VERECEĞİM ALACAKLIM YOK. SEN NEDEN 10 AYDA 3 TELEFON DEĞİŞTİRİYORSUN?
DOSTUM GEÇEN GELDİN ÇALIŞMA İZNİN HAZIR KARGOYA VERECEĞİM DEDİN. 20 GÜN GEÇTİ. MİLLETLE DALGA MI GEÇİYORSUN AKLIMIZLA MI OYNUYORSUN. AMACIN NE SENİN?
ÇALIŞMA İZNİ ÇIKTIYSA GÖNDERİRSİN GELİR. ÇIKMADIYSA ÇIKMADI DERSİN BİZDE BİZİMLE DALGA GEÇTİĞİN İÇİN GEREĞİNİ YAPARIZ.
ALAVERE DALAVERE YAPMA. NET OL. BURASI OYUN SAHAN DEĞİL.