Vurguncular (War Dogs) 2016 izlemişsinizdir belki bu kadar çok şey izlediğinize göre ama yine de yazayım

Örnek Aile The Joneses, girişimcilik diyemeyiz ama pazarlama,tüketim özendirme esaslı güzel bir filmdi.
Listenizde görmediğim için yazıyorum izlemişsinizdir ama Catch me if you can ve Wolf of wall street
İzlediklerimin hepsini yazamazdım fakat Örnek Aile, Sıkıysa Yakala ve Wall Street'i de izledim. Pazarlama filmlerine falan da açığım tabii.

Girişimcilik çok geniş konu. Pazarlama, reklam, psikoloji gibi konuları da içine alır. Ama psikolojik gerilim gibi şeyler değil.
Middle Men tavsiye edebilirim 2009 yapımı bir film iki kırık arkadaş yetişkin içerikli bir site kuruyorlar ama para kazanmak için ilk online ödeme sistemini geliştiriyorlar ve çok çılgın bir büyüme elde ediyorlar vs kısaca konusu bu
"Middle Men" adını unutmuşum ama izledim onuda. Hatta orada satın aldıkça gelen bildirim sesinden etkilenip kendi ürünlerime de ekledim. Biri satın alınca bildirim geliyor. Ya da şu an aktif olarak biri satın aldığımda Twitter'ımdan "az önce bir şey sattım" diye tweet atıyor otomatik.
Önce: Shiny_flakes
Sonra: How to sell drugs online (fast)
Fikirden aşamasından zirveye, zirveden hapishaneye. Bütün döngüyü anlatıyor.
How to sell drugs online (fast) dizisini 2-3 defa izlemişimdir. O da etkileyiciydi. Lakin diziye başlamak istemiyorum. Bi kaptırınca bitirmeden bırakamıyorum. Bizimkisi dudak tiryakisi.
Shiny_flakes'i ise ilk kez duyuyorum. Az önce inceledim bunun belgesel olduğunu fark ettim. Ben film arıyorum. '

Fakat yine de bunu da listeme ekliyorum.