Bende 2024 model e-2008 var, evimden şarj ediyorum, şehir içi kullanıyorum zaten o yüzden hiç menzille alakalı sorun yaşamadım.

Geçen ay 1500 lira elektrik faturam geldi her gün kullanıyorum aracı hanımı bırak çocuğu okula kendimi ofise sonra gün içinde sağa sola gidiyorum, benim için çok rahatlık oldu.

2 kere şehir dışına çıktım, planlama programları var arabanın ortalama yaktığı kw değerini ve gideceğin lokasyonu giriyorsun nerelerde şarj edeceğini sana söylüyor. Zaten dc şarjla yarım saat şarj yeterli oluyor o sürede yemek vs yeniyor anlaşılmıyor bile.

Bir de öyle şarj alt yapısı eskisi gibi değil hele şehirler arası yollarda her yer şarj istasyonu. (İzmir, İstanbul, Bursa, Ankara bölgesi için konuşuyorum.)

Şimdi. 25 binde bakıma götüreceğim mesela tek yapılacak işlemler hava filtresi ve cam suyu.

Eğer evinde şarj imkanın varsa, şehir içi kullanıyorsan kesinlikle tavsiye ederim. Alacaksan uzun menzil ve ısı pompası olması yararına olacaktır.