Bence kesinlikle kendi işinizle ilgilenmek her zaman daha iyi, işinizi nasıl geliştirebileceğinize odaklanırsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.
Evde hazırlayıp satıyorsunuz bu size ilerleyen dönemlerde sorun olabilir diye düşünüyorum gıda üretimi olduğu için ufak bir dükkan düşünebilirsiniz belki hemde firmalar ile görüşürken daha etkili olacaktır. Daha fazla firma ile anlaşabilirsiniz. Yanlış anlamanızı istemem ben işletme sahibi olsam kendi işletmeme bu şekilde ürün satmak istemem çünkü ne olacağı belli olmaz büyük bir risk.
Başarılar diliyorum. Güzel bir sistem başlatmışsınız, belki eski belki yolun başındasınız ama çıtayı yükseltme imkanınız var, bir şeyler katıp gelirinizi arttırma imkanınız var. Bir yerde çalışırsanız, maaşınız yetmeyecek yine ek işler yapmaya başlayacaksınız. Bence bu düzeni koruyun yada zamanla çıtayı yükseltmeye bakın.
Buna ek olarak konu sahibine ithafen : Konu da zaten soru eşliğinde yanıtınız da mevcut hocam, iyi bir kazanç var orta da, maaşlı çalışmak kanımca sizi her türlü bu işten daha zayıf bir hale sokacaktır, her daim kendi işiniz %100 kazanç odaklıdır.
Kolay gelsin
Kendi işinizi büyütme şansı ve makul hedefi analiz ediyorsanız bence ona yönelin
iyi forumlar
Kendi işim her zaman ağır basıyor
bütün yorumlariniz çok teşekkür ederim minnetarim size saygılar efendim
KAARIM NET KESİNLEŞTI %10000 ÇOK ZOR SÜREÇ OLCAK BİRAZ zorlancaz ama karşılıgını inşallah alacağiz
KENDİ işimde kalmayi tercih edip yarın BİSMİLLAH DEYİP başlıyorum inşallah allahın ıznıyle