https://www.r10.net/adsense-hikayem/...-kazanmak.html

Evet, gün geçtikçe sayfalarımı büyütüp ve geliştiriyorum. Bazı aylar asgari ücreti de geçmiş bulunmaktayım Yeni hedefim aylık memur maaşını yakalamak. Kısaca yaptığım iş Facebook sayfalarımdan ve Pinterest ' ten haber siteme trafik çekerek Adsense'den gelir sağlıyorum. Ekstra forumdan veya forum dışından reklam alıyorum sayfalarıma. Misal bu ara aylık X.xxx fiyata bir mezatçıyla da çalışmaktayım.Adsense dışında ekstra bir gelir oluyor Bu ara Adsense'nin tbm düşük olmasına rağmen yine de çorbamız kaynıyor diyebilirim. İşin içinde Pinterest'inde olması gayet güzel. Birde siteme editörle anlaştım. Günde 1 tane ekonomi veya sağlık makalesi giriyor özgün. Şimdilik çok az google hitim olsa da 5-6 ay sonra artacağına inanıyorum Temmuz ayına kadar sponsorlu reklam vererek sayfalarımı büyütmeyi düşünmüyorum.Sebebi ise aylık 11600 TL temmuz ayına kadar bir ödemem mevcut. Yine de belli olmaz sağım solum, kenardaki birikimimden kullanıp sayfa büyütürüm. Lakin bu TBM artmazsa oda zor. Bu aylar genelde Adsense TBM ' si düzelirdi lakin gerçekten vasat bir durumdayız. 0.40 - 0.55 kuruş arası bir tbm ile günü kapatıyoruz. Tabi ki bu da geliri çok etkiliyor. 1200 TL civarı kazanacakken niye 800 TL lerde kalalım ?

Birde bu ara Facebook'ta 400k lık Siyasi Gruplar satın aldım. 4000 TL ' ye uyguna geldi. Gruplara verdiğim parayı tahmini 2 ay gibi kısa bir sürede amorti ederim.

Pinterest'ten gelen günlük trafik ortalama ; ( 2 - 4k arası değişkenlik gösteriyor )

Adsense günlük ortalama gelir ; Saat : 21:31 de ss alınmıştır. 12 e kadar 800 TL ' yi geçer.

Sorularınızı konu içinden sorabilirsiniz. Lütfen özel mesaj atmayın, herkes faydalansın sorular ve cevaplardan