seftali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 3 sene önce böyle değildi bi kaç paket backlink çalışması ile güzel sıralar alınıyordu ama artık çoğu seo çalışması işe yaramıyor. aylardır bi kaç sitem için forumdan birden fazla satıcıdan backlink paketleri aldım. tanıtım yazıları aldım. totalde 40 bin tl civarı harcama yaptım ama hiçbir sitemde sıra artışı trafik artışı olmadı. özellikle son 6 ay içerisinde seo çalışmalarından gerçekten verim alan oldu mu
Bu çok geniş bir kavram ve açık konuşmak gerekirse kimsenin hizmetini veya sunduğu şeyleri kötülemek gibi bir niyetimiz olmasa da, backlink çalışması yaptırmak yalnızca sizi sıralama olarak yükseltmez, sadece seo uyumlu içerikler üretmek sizi sıralama olarak yükseltmez, tanıtım yazıları yazdırıp marka bilinirliğini arttırıp organik trafikleri geçici süre ve kısa süreli ziyaretleri sadece sıralamanızı yükseltmez bunlar ve daha fazlasının bütünü sıralamanızı kalıcı olarak etkiler. Bu durum da uzun süre iradeli ve azim ile çalışmayı gerektirir kısa süreli ve hızlı çözüm vaadi sunan firmaların çoğunun çözümü geçersiz veya uzun süreli değil. Daha detaylı bir bilgi ve hizmet almak isterseniz ulaşmanız yeterli WhatsApp üzerinden bilgi ve neler yapılması gerektiği ile ilgili ön araştırma tamamen ücretsiz.