Merhaba, yorumun için teşekkürler!

"Benzin candır" görüşüne saygı duyuyorum, benzinli arabaların o motor sesi, dolum kolaylığı falan ayrı bir keyif gerçekten. Ama ben artan yakıt fiyatlarından biraz bunaldığım için elektrikliye göz kırpıyorum. Mesela, elektrikliyle 100 kmde 15-20 TL civarı masraf çıkıyor, benzinlide bu 150-200 TLyi bulabiliyor. Şarj altyapısı falan hâlâ tam oturmadı, haklısın, ama şehir içinde kullananlar baya memnun gibi. Senin benzinli tercihindeki en büyük etken ne mesela? Belki başka arkadaşlar da katılır, artıları eksileri tartalım.
Hocam e-c4x benim aracımdan daha az mtv ödüyor 100'lük modeli

ben senede 11.000 civarında ödüyorum togg ise 15bin civarında buna ekstra bakım ücretlerini ve benzini koyarsak togg veya elektrikli daha mantıklıya geliyor tekrar bi araştırmanızı öneririm
dostum ben binmiyorum pek ayda benim benzin masrafım 2k geçmiyor istanbul full trafik metro daha iyi geliyor bazen. Ancak çok kullanıyorum diyorsan o ayrı ve elektrik denk geldim yanan vs açıkçası korktum benzin dedim 2 sene sonra alırım dedim az daha otursun vs diye ben fikrimi söyledim gerisi siz bilirsiniz