setup44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ceyranlı araba alınmaz benzin candır
Merhaba, yorumun için teşekkürler! "Benzin candır" görüşüne saygı duyuyorum, benzinli arabaların o motor sesi, dolum kolaylığı falan ayrı bir keyif gerçekten. Ama ben artan yakıt fiyatlarından biraz bunaldığım için elektrikliye göz kırpıyorum. Mesela, elektrikliyle 100 km’de 15-20 TL civarı masraf çıkıyor, benzinlide bu 150-200 TL’yi bulabiliyor. Şarj altyapısı falan hâlâ tam oturmadı, haklısın, ama şehir içinde kullananlar baya memnun gibi. Senin benzinli tercihindeki en büyük etken ne mesela? Belki başka arkadaşlar da katılır, artıları eksileri tartalım.

toprakcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim aracım sıfır aldım 6 aylık daha ancak elektriklisi düşündüm önermedi bayi elektrikli markaya göre değişir ama bence en az 2 senesi var çünkü en önemlisini diyorum vergisi çok çok yüksek (MTV) yani benzin parasını peşin ödüyorsun gerisi menzil vs
Hocam e-c4x benim aracımdan daha az mtv ödüyor 100'lük modeli ben senede 11.000 civarında ödüyorum togg ise 15bin civarında buna ekstra bakım ücretlerini ve benzini koyarsak togg veya elektrikli daha mantıklıya geliyor tekrar bi araştırmanızı öneririm