Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar! Uzun süredir aklımda elektrikli araç almak var ama bir türlü karar veremedim, sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Şu an 2023 model Toyota Corolla Dream X-Pack kullanıyorum ve araçtan genel olarak çok memnunum. Ancak son dönemde artan yakıt fiyatları beni epey zorlamaya başladı. Bu yüzden elektrikli bir araca geçiş yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum.
Bütçem doğrultusunda iki model arasında kaldım: Togg T10X ve Citroën e-C4 X. İkisi de nakit bütçeme uygun görünüyor. Sizce bu modellerden hangisini tercih etmeliyim ve neden? Performans, menzil, şarj kolaylığı, bakım maliyetleri ya da ikinci el değeri gibi konularda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Ayrıca, genel olarak elektrikli araç alma fikri hakkında da düşünceleriniz neler? Elektrikliye geçmek mantıklı mı, yoksa biraz daha beklemeli miyim? Şu anki Corollamı satıp elektrikliye geçersem pişman olur muyum sizce? Şarj altyapısı, uzun yol performansı ya da başka dikkat etmem gereken şeyler varsa onları da öğrenmek isterim.
Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum, şimdiden teşekkürler!