Selamlar hocam, iki platformu da kullanabilirsiniz ikisinin de getirisi değişiyor. Ben içerik bulmak için yeni hesap açıp sevdiğim içerikleri likelıyorum anasayfam ve youtube shortsum buna göre değişiyor ve zamanla yeni contentler de buluyorum. Öncelikle eğleneceğiniz bir kategoride olmalısınız hocam ki hemen içerik yaparken sıkılmayın hem hemen sonuç alamazsanız sabırlı davranabilin. Eğer vaktiniz var ise kafanıza yatan 3 4 adet konseptte oturup 5 6 saatinizi ayırıp hepsinden 10ar tane video ayarlayıp her gün atın farklı farklı hesaplara ve kanallara, sonrasında bakın hem hangisinden daha çok memnunsunuz hem de daha çok getirisi oldu diye, içerik fikri çıkaramıyorsanızx google trends ve chat gpt kullanabilirsiniz gayet güzel şeyler geliyor bilginize.
Öncelikle zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim üstadım. Zaman konusunda problemim yok. video ayarlama kısmında şöyle bir sorun yaşıyorum, indirdiğim videolar telif ve kopya içerik olarak kaldırılıyor sürekli. bunu da çözebilirsem iyi olacak. içerik fikri için söylediklerinizi araştıracağım.