Tüm sihir google tarayıcısında zaten fakat firefox ve diğer edgede selenium tabanlı olduğu için bir kaçındada bu veriler gittiğini gözlemledim.
Bu verileri alıp işliyorsa bu verileride manipüle ederek doğrudan trafik almadan proxy ilede çözülebileceğini düşünüyorum.
Şöyle düşün,
0 domain aldım 3 kere kendi ip ve chrome ile siteye giriş yaptım sabah kalktığımda index almıştı, polis devriye geziyordu sanırım

Search console yok google ile alakalı bir css js dosyası yok analytics yok search eklenmedi.
Yani bu önemli aslında bunu çözebilirsek eğer tersine mühendislik ile aynı verileri indexletmek içinde kullanabiliriz gibi gibi..
Ellbette proxy ile de mümkün ve yapılabiliyor. Hatta size söyle bir şey daha söylim.
kendi mac ıp nizden bağımsız farklı bir cihazla yeni siteyi açın veya eski farketmiyor. o sitede hiç bir şey yapmadan bekletin o kullanıcıyı 1 saat vs sürelerde ara ara da f5 çekin sitede kalma süresinden tutunda + 5 10 cihazla index dahi aldırabilirsiniz o sayfaya. + olarak bu yöntem threadslı tekrarlandığında sıralamada da fark yaratabiliyor. index sorunlarıyla karşılaşmamak için tavsiyem kurulan siteyi markalaştırmaya yönelik kurgusunu yapın. domain isminden teknik kısma kadar oldukça fark ediyor.