axeon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında bir çok test ve dinlemeler sonucunda bizim çıkardığımız sonuç Chrome nedeniyle bu durumun yaşanmasıdır.. Tüm olay chrome da bitiyor.

Google = Şirket,
Chrome = Google’ın yaptığı bir tarayıcı.

Caddede çok ucuza ürünlerini satan bir mağaza düşünün. Bu mağazaya 10 bin kişi anlık girdiğinde Polis gelir bakar demi ne var burada bir sorun mu var diye ?Bu mantığı webe çevirelim şimdi de. Sitenize 10 k anlık hit geldi bu gelen hitteki kullanıcıların hepsi chrome kullanıyor. Google bakıyor diyor burada ne var ( Polis burada google ) Bu kadar çok kişi bu siteye giriyorsa bu site iyi bir site burada bir şeyler var insanlar ziyaret ediyor. Tabi bu düşünceyi, Sondakika vs bir şey gibisine de düşünebilmekte google. Tüm olay budur aslında. 2020 de çözmüştük bunu. 5 sene geçti hala yiyor ama belli şartlar altında yiyor. araştırmalarınız merakınız çok iyi denk geldikçe okuyorum çalışmalarınızı tebrik ederim nice başarılara. iyi forumlar dilerim.
Tüm sihir google tarayıcısında zaten fakat firefox ve diğer edgede selenium tabanlı olduğu için bir kaçındada bu veriler gittiğini gözlemledim.
Bu verileri alıp işliyorsa bu verileride manipüle ederek doğrudan trafik almadan proxy ilede çözülebileceğini düşünüyorum.

Şöyle düşün,
0 domain aldım 3 kere kendi ip ve chrome ile siteye giriş yaptım sabah kalktığımda index almıştı, polis devriye geziyordu sanırım
Search console yok google ile alakalı bir css js dosyası yok analytics yok search eklenmedi.
Yani bu önemli aslında bunu çözebilirsek eğer tersine mühendislik ile aynı verileri indexletmek içinde kullanabiliriz gibi gibi..