Merhaba 4 aylık ilişkim vardı sonradan tavırları değişince ayrıldım. Ayrılmadan öncede harcadığım paranın hesabını söylemiştim ona normalde böyle bişey umrumda değil ama gerçekten çok sinirlendiğim için söyledim. Hiç bir buluşmada eli cebine gitmezmi abicim bir insanın. Hadi ilk bulusma ikinci bulusma ödiyelim sorun değil ama insan elini cebine bilemi atmaz. Şimdi yan hesabında benim fotoğrafımı koyup para hesabı yapan erkek diye story atmış. Arkadaşım bana storyiyi attı. Bundan nasıl kurtulurum ben
Sunuda ekliyeyim bulusmada arkadaşıda gelmişti onunda parasını ödetmişti. Hadi abi sen benim sevgilimsin ödiyeyim seninkini ama arkadaşının hesabını neden ben ödüyorum
2.5 yıllık ilişkimde 50 bini aşkın para harcamışımdır, arkadaşlarıyla da gittik onların da hesabını ben ödedim. Defalarca kez ayrıldık barıştık, şu an 7-8 aydır ayrıyız. Her türlü kötü sözleri söyledik belki birbirimize ama asla para konusu açılmadı, Yemek yerken hep ben ödiyim derdi ama ben öderdim. Ödediği hesap sayısı 2-3ü geçmez. Üniversitede okurken ek olarak aylık xxxx Tutarda para gönderirdim, sonuçta sevgilim destek olmak amaçlı

Hiçbir zaman ondan paramı esirgemedim cebimde 500 TLsi varsa 495 TLsi onundur

Son zamanlarda, iban at, gönderdiğin paraları geri vereceğim derdi. Hesaplamadım ama tahminimce 20000 TL bandında. Teşekkür edip, geçtim. Para da sağdan soldan gelmiyor kendim çalışıyordum. Çalışma sebebim de zaten o kızı mutlu etmek değil miydi
Demem o ki kesinlikle para konusunu açmamamız gerekiyor