NoWitness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Size katiliyorum, ben de 2 sene onceki versiyonu komple decode edip kodlarini ve aciklarini incelemistim, cogu kismi cidden korkunc. Yani bunu bir de hosting, sunucu firmalari kullaniyor oyun siteleri degil ki. Ekstra guvenlikli sistemler olmasi gerekirken o kadar bastan savma olduguna sasirmistim.
Aslında uzun süredir bu yazılımı takip ediyordum ve genel yapısı hakkında az çok bir fikrim vardı. Ancak zamanım olmadığı için detaylı bir inceleme yapma fırsatım olmamıştı. Geçtiğimiz günlerde biraz vaktim olduğunda, kolları sıvayıp yazılımı detaylı bir şekilde inceledim. Kullanıp kullanmama konusunda bir karar vermek istedim, fakat incelememin ardından bu yazılımdan hızla uzaklaşma kararı aldım. Geliştirici hesabım olduğu için tüm güncellemelere erken erişimim var ve inceleme fırsatını kolaylıkla bulabildim.

Yukardakilere ek olarak belirtmek isterim ki, lisans sistemi aracılığı ile usulsüz kişisel veri işlemelerine rastladım daha detaylı inceleme yapılsa daha neler çıkacak tahmin bile edemiyorum.