Hocalarım arayüzü ve sistemi komple değiştim, alıntı yapmak istedim sizde kullanmak isterseniz diye göstermek için yapay zekayı gerçekten çok zorladım çeşitli seneryolarla en az 30 kere sistem değişikliğine gittim
1-)Stok oluşturabiliyor,giriş çıkış sağlayabiliyor ve belli tarih aralığını rapor aldırabiliyorum, sorunsuz çalışıyor
2-)cari de aynı şekilde giriş çıkışlar belli tarih aralığı raporlar sorunsuz çalışıyor.
3-)Fatura kesme, girilen evrakları kaydetme, sonradan evrak düzenleme, silme, güncelleme en çok bu alan uğraştırdı. Fakat sorunsuz
4-)Girilen faturada seçilen cari hesap ve stokları harekete yazıyor ve raporlamalara çektirebiliyorum sorunsuz
5-) banka tanımlama, gelen havale giden havale işleme, cariden ödeme alma ödeme yapma ve raporlara sorunsuz yansıtma tıkır tıkır çalışıyor.
5-)Arayüzü komple yenilettim daha güzel oldu daha erişilebilir. kendisi de yorum katıp ekstra alan ve raporlar yazdı. Şuana kadar cursor kullanmıştım çok zorlanmıştım ama v0.dev gerçekten süper çok sevdim
hala eksikler var tamamlamaya devam ediyorum
Claude kullanıyordum ama çok saçmalıyor. Sürekli başa sarıyor ve hep bozuyor sistemi. Tam oldu derken bir sayfayı değiştiriyor. Silmek zorunda kalıyorum
6 7 saat bir ai için uzun bile sürmüş
Bir taktik vereyim:
Önce projenizi kafanızda taslak olarak belirleyip chatgpt ye atın ve bunu bir yazılımcıya yaptıracağınızı onun için tüm detayları sorup sizden öğrenmesini ardından proje hakkında detaylı döküman hazırlamasını isteyin. Size sorular soracak ve bu sorular doğrultusunda bir döküman hazırlayacak. Ardından bunu yapay zekaya atın tek seferde halledersiniz işinizi.. 1 saat maks sürer.
Düz Php falan mı yaptı yoksa hazır sistemlerden kullandı mı? Ben genelde AI işi pek sevmediğimden sadece tasarıma dokunuşlar yaptırıyorum.
bir + sı yok ki

cloude api kullanıyor

yani herkes şunu yap dese zaten yapacak. sql kısmına takılmanız biraz garibime gitti tabii ki mysql bağlantısı da yapacak
İşler karmaşık hal aldığında maalesef şuan için sapıtıyor fakat ilerleyen süreçte onları da optimize edeceklerdir diye düşünüyorum ama yine de tam anlamıyla size kusursuz ve güvenli bir kod yapısı sunamaz hiç bir yapay zeka bilginiz olsun
15 dakika kullanabildim. Free kullanım doldu diyor
Hiç yazilimdan anlamayan biri yaptırabilir mi bunu veya benzer programları
Cem bu şu anki firma için miydi la senin. İyi çalışmalar bu arada, cidden bu kadar etkili ise, aklım da bir kaç durum var, belki dillendirme ihtimalim var. 😂
bu yapay zeka beni çok korkutmaya başladı
2026 da AI Agentlar zirveye ulaşacak bu daha bir şey değil
2028 e doğruda JARVIS ler çıkmaya başlar
bu v0.dev premium aldığımızda bize sağladığı tek fayda 20-30 ekstra sorgu mu? o da muhtemelen yarım saatte biter gibi duruyor