Oyun için arıyorsanız HyperX Cloud 2 veya 3'ü tercih edebilirsin. Performansı üst seviyede.
5.000 TL bandındaki ürünlerin hepsi çok başarılı zaten dilersen sana hitap edeni seçmen doğru olacaktır.
Steelseries, Logitech, Razer, Corsair markaları arasında seçim yapman mümkün.
Sadece oyun odaklı değil, çok yönlü bir kullanım hedefliyorum. Dolayısıyla kulaklığın oyun, müzik, film ve genel alanlarda ortalama bir ses kalitesi sunması benim için yeterli olacaktır.
Belirttiğiniz markalardan SteelSeries ve Logitech üzerinde incelemelerde bulundum. Logitech tarafında özellikle Logitech G G733 Lightspeed modeli dikkatimi çeken kulaklıklardan biri oldu. Ancak birçok kullanıcı bu modelin ses performansı ve genel kalite açısından beklentilerin biraz altında kaldığını belirtmiş.
SteelSeries tarafında ise incelenebilir nitelikte, elde tutulur kalitede ürünlerin genellikle 8.000 TL bandında yer aldığını gözlemledim.
Aslında beni stüdyo kulaklıklarını araştırmaya yönelten temel sebep, oyuncu kulaklıklarında estetik yapıların
(RGB ışıklandırma, gösterişli tasarım vb.), mikrofon zorunluluğu ve kablosuz bağlantı tercihleri gibi unsurların; hem ses kalitesi hem de performans açısından ciddi ödünlere yol açıyor olması. Özellikle bu tarz tasarımsal tercihler, fiyat-performans dengesini bozarak bütçeyi daha fazla zorlayabiliyor gibi görünüyor (en azından internetteki incelemeler ve kullanıcı yorumlarına dayanarak bu çıkarımı yapabiliyorum).
Kulak pedleri yumuşak olsun diye Anker Souncore Q30 aldım. Genel olarak memnunum.
Uzun süre iki kulağımı da kapalı tutmuyorum. Ama tuttuğumda da çok rahatsız etmiyor.
Ses kartına ihtiyaç duymuyor. Ayrıca genel kullanım için 2 metrelik falan 3.5 lik kablo aldım.
PC ye onla bağlıyorum. Şarj etme sorunu da olmuyor. İhtiyaç duyduğumda bluetooth a
geçiyorum. ANC yok NC var. Çok başarılı diyemem. Özellikle BOSE ile kıyasla. Ama iş görür.
Orta seviye için kullanılabilir bir ürün. Dışarıda kullanmadığım için o kısmı bilemiyorum
İlk bakışta gerçekten güzel ve hoş bir ürün gibi görünüyor. Ancak kullanıcı incelemelerine göz attığımda, birçok kişinin kulaklığın bağlantı noktasından kırıldığını bildirdiğini fark ettim. Bu, daha önce bizzat yaşadığım bir sorun olduğu için, açıkçası bu modele şu an için biraz şüpheli yaklaşıyorum. Yine de tamamen elemeden önce biraz daha detaylı bir araştırma yapmayı düşünüyorum.