Arkadaşlar merhaba,
Bir konu da düşüncelerinizi almak istiyorum. Belki aynı yollardan geçmiş abilerim, kardeşlerim varsa yardımcı olabilir.
Bundan iki ay önce rekabetin tek elde sayılabileceği benim de için de çalıştığım bir sektör de SAAS bir yazılım geliştirip piyasaya girme gibi fikirlerimiz vardı, tabii fizibiliteleri, rakip analizleri, yabancı yatırımcılar için sunumları falan derken fikir üzerinde çok ama çok emek harcayıp yol haritamızı çizdik. Yatırımcı adaylarımız da hazır bulunduğundan sadece yazılım ve test aşamaları kalmıştı. Gün geçtikçe yazılım da şekillenmeye başlıyordu derken çocukluk arkadaşım olan ortağımla bir takım problemler yaşamaya başladık, ilk başta problem disiplinsizlikken sonrasında ekonomik problemler baş göstermeye başladı ve en son tüm haklarını alarak yollarımızı ayırdık. Hem ağ bağlantıları konusunda hem de yazılım konusunda ciddi çıkmaza soktu, şuan proje bana ben projeye bakar halde bekliyorum. Daha önce de ortaklı işler yaptığımdan dolayı çok fazla şaşırmadım her ihtimale hazırlıklıydım fakat şuan sunum yaptığımız kişilere verdiğimiz sözler tutulamayacağından ekip olarak dağıldığımızdan kimseye karşı yüzüm de kalmadı. Eğer aranızda bu gibi şeyleri yaşamış kişiler varsa tüm bunlarla nasıl başa çıktınız bilgi verir misiniz?
Ürün için sadece test süreçlerinin kaldığını belirtmişsiniz bu durumda tek başınıza sonunu getirmenizde bir sakınca yok gibi duruyor detaylı görüşmek için
WhatsApp üzerinden ulaşım sağlarsanız projeyle ilgili kafama yatacak olursa eksik kaldığınız noktalarda takviye sağlayarak bir ortaklık modelini kabul edebilirim bilginize.