Bi arkadaş tavan fiyatta olmalı demiş sanki forumda çok taban fiyatlara uyan varmış gibi , tasarım kategorisinde 1 yılı aşkındır taban olarak verilen fiyatların altında iş yapan onlarca kişi var. Hadi onuda geçtim tüm sektörlerde son 1 yılda yapılan zamları bi kenara koy , sen nekadar zam yaptın? (yapamadın çünkü 10 tl kazanmaktan memnunsun) öte yandan 10da 1 yıl önceki fiyatı verdiğimiz insanlardan pahalı cevabını aldığımızı görüyorum. Ya biz başka dünyada yaşıyoruz , ya bu insanlar ormanda yaşıyorlar, yada reel yaşamlarındaki fiyat artışlarını web sektöründe görmek istemiyorlar. Ben artık bu savsatalarıda çoktan geçtim; yok serbest piyasa , yok herkesin verdiği hizmet kalitesi farklı vs. , ekonomik denge bozulmuş kim kime ne ittirirse kısacası, sözün özü mesele pazarlamamı meselesi değil , bugün kaliteli bi restoranda pahalıya yediğin yemek kötü çıkabilir, ucuz restorandada beklentinin olmadığı bi yemek çok iyidir. Olay 5 10 30 50 tl olayı değil artık. Sistem yok , kimin ne yaptığı ne iş tuttuğu belli değil. Kısacası umutlu değilim.