Yorumunuz İçin Çok Teşekkürler Ederim. 🙏

Sizin gibi vizyon sahibi kullanıcılarımızdan bu tür geri bildirimler almak bizi gerçekten çok mutlu ediyor.
SEO’yu “matruşka gibi katman katman” öğrenmek tam olarak hedefimizdi, doğru yerden yakalamışsınız.

Agents modülünü beğenmenize de çok sevindik, çünkü her biri özel görevler için optimize edildi. 🚀
Sistemi "sıfırdan profesyonelliğe" taşımak için oluşturduk — sizde bunu görmek gurur verici.

💎 Değerini fark ettiğiniz için minnettarız. Her daim yanınızdayız. 💚
Bacreathe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3-4 gün önce satın aldım. O kadar çeşitli ki şaşırdım kaldım.
Matruşka gibi konu içinde konu açılıyor. agents lara bayıldım.
seoyu 0 dan öğrenebilirsiniz.
Çok kapsamlı paket kesinlikle parasının hakkını veriyor.
Mükemmel sistem kurmuşsunuz ellerinize sağlık

Çok teşekkür ederim. Sizlerle konuşmak, taleplerinizi dinlemek bize ilham veriyor. Var olun.
KLadyuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten cok kaliteli bir arkadaş erinmedi acemi olmama rağmen 15-20 dakika telefonda anlatım yaptı tek tek anlattı kendisine cok cok teşekkür ediyorum sağolasın varolasın

🌟 Yürekten Teşekkürler!

Bu kadar detaylı, samimi ve içten bir geri bildirim almak gerçekten çok kıymetli. Senin gibi sistemin ruhunu hisseden kullanıcılarla bu yolu yürümek bizim için büyük bir onur.

Modüller arasında “sana en uygun olanı” bulman ve onunla ilerlemeye karar vermen tam da SEOKILLER’ın amacı! Her adımda seninle birlikte gelişen bir sistem kurduk, şimdi onun keyfini çıkarma zamanı.

Yeni özellik ve güncellemeler oldukça mutlaka haberdar edeceğiz seni. Çünkü sen, bu sistemin tam merkezindesin. İyi ki varsın, iyi ki bizimlesin.
iLHANENGiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla iyiki almışım full premium paketini @fattih; üstad demin yeni bir özelliğini keşfettim ve o yoldan devam edicem konularım okunaklı bağdaştırıcı özenli ve görselli sanırım artık o modül ile devam edicem gibi diğer moduller arasından bana uygunu sanırım anca bunu buldum haa tabiki diğer modulleri de kullandıkça belkı hosuma gidebilir ama bana uyan suan en idealini buldum gibiyim ve sevinçliyim yeni detaylar ve özellikler eklendikçe lutfen beni bilgilendir. Gözden kaçmasın iş stresinden kaçırmıyayım gözden proje yapıcak kişilerin başka bir uygulamayla kendilerini yormaya gerek duymasınlar bence direk olup olabilecek herşey tek bir programda harbiden hakkını vermişssin helal olsun verilen para bence çünkü emek + emek var burda eminimki demo isteyen kişilere aldıkları demo vakti yetmiyecektir Full Paket odaklı olmalarını tercih ederim Seviliyorsun @fattih; üstad

Youtube için özel, Tube Killer adında çok güçlü analiz, pazarlama ve hızlı büyümenize yardımcı olacak şablonlar ile birlikte olacak şekilde bir bot hazırlıyoruz. İçerisinde youtube eğitimleri de olacak. Çok yakında sizlerle buluşturacağız.
myaman1905 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
youtube içerik üreticisi için ne işe yarar ?