Kimsenin salladığı yok. Adamın mesleğine bir şey demedim, borcunun küçük olduğunu söyledim. Okuduğunuzu anlamakta zorluk yaşıyorsunuz sanırım. Acıtasyon yapmayın, bu arkadaştan daha fazla çalışıp asgari ücret alanlar var. Adam 90k maaş alıyor; neredeyse bir maaş borca, borç denmez. Edebiyat yapmayın lütfen.
Benim aylık sabit 225 saat çalışmam karşılığında 47 +2 yani 49 k para ödüyor işverenim 18 k kiram var geri kalanının ev ihtiyaçları fatura mutfak vs 10 k desem 38 k ödeme yapmış oluuorum şuan borcumun sadece yarısını ödeyebildim 60 k borcum hâlâ duruyor ve 125 saat ekstra çalışarak 40 k ekstra aldım ekstra olan bu 40 k yı her ay alamayabilirim 27 yıllık tecrübem ile iş verene milyonlar kazandırıyor um bana ayda mesailer dahil 100 k verse yine az benim nezdimde lakin olay o değil ben 41 yaşındayım 41 yaşıma kadar emeğimin karşılığını alamadığım dan dolayı senin küçük meblag dediğin borcu bitiremedim bu ömrü hayatımda aldığım en yüksek maaş oldu tekrar alır mıyım bilmiyorum çalışmaya devam ediyorum gücümün yettiği yere kadar çalışacağım ama şunu söylemem lazım ki sen 100 k yı küçümsüyor gibi görünüyorsun Allah adamı değil 100 k 100 kuruşa muhtaç eder nereden geldiğini anlayamazsın büyük lokma ye büyük konuşma kardeş.