Arkadaşlar merhaba, 2020 yılından beri e ticaret ile uğraşmaktayım. 2 ayrı firmada e ticaret yöneticisi olarak çalıştım. 2021 den beri de kendi şahıs şirketimle kendi operasyonumu yönetmekteyim. Şuanda aylık ortalama 50-100 bin TL arasında bir gelirim mevcut (bulduğumuz ürüne göre her ay değişiyor genelde kasım aralık yoğun geçiyor). Uyguna ürün alıp piyasasına hepsiburada-trendyol-amazon gibi yerlerde satıyorum. Çok arkadaşım bu işi öğret aldığın ürünlerden bize de al bir müddet bizde yapalım vs. diyorlar fakat kendime rakip çıkartmamak adına en yakın arkadaşım dahil bilgi vermedim, çünkü ondan ona ondan ona derken işin suyu çıkabilir. Acaba 10-20 kişilik bir ekip belirlesem 1 ay boyunca mağaza açılışlarından ürün alım-satım süreçlerine kadar ilgilensem işi öğretsem ne kadar ücret istemem gerekir? Madem bu işi yapıyorum en azından danışmanlığını verip ek gelir edinmiş olurum biraz. Ne düşünüyorsunuz ? Kişi başı 20.000 TL gibi bir rakam düşünüyorum. Muhtemelen ilk ayda verdiğiniz parayı çıkartabilirsiniz.