Faruk TURGUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk görüntüde çağırışım yok gibi ama hocam neyin nerede tutacağı belli olmaz hayırlı olsun. Umarım güzel birşeyler çıkartırsınız
Çağrışım yapmıyor gibiden kastınız nedir hocam tam olarak? Direkt soru kalıbı aslında. Tam ve geniş eşleşme olarak çok fazla başlık çıkar gibi düşündüm aslında.

xeptow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim aklıma direk altın kaç oldu? dolar kaç oldu? gibi şeyler geldi domain olduğu aklıma bile gelmedi. Bu tür konularda iş yapar Hayırlı olsun.
ibrahimokcuu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerlendirilebilir, hayırlı olsun hocam.
Sayaç ve Takip Platformu
Her şeyin "kaç olduğunu" takip eden bir site.
Alt kategoriler olabilir:
  • Türkiye nüfusu kaç oldu?
  • Dolar/Euro kaç oldu?
  • Bugün kaç kişi doğdu/öldü?
  • Bugün kaç saat geçti?
  • Kaç gün kaldı (bayram, seçim, sınav gibi etkinliklere geri sayım)?

Zaman & Hedef Takip Uygulaması Konsept: Kişisel sayaç uygulaması — kullanıcılar hedef koyar ve gelişimini takip eder. Özellikler: Sigarayı bırakalı kaç gün oldu? Diyete başlayalı kaç gün oldu? Son tatilden bu yana kaç gün geçti? Kaç gün sonra mezunum? Takvim + Sayaç mantığında bir uygulama.
tuhaxotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim aklıma direk Kaç gün oldu? bu olaydan şu kadar zaman geçti gibi çağrışımlar getirdi. Hayırlı olsun bence güzel
Tam olarak aklımdan geçen şeyler bunlar aslında. Blok tarafı dinamik içerikler güzel bir iş çıkartabilirsem güzel bir proje olur gibi hissediyorum 😊 teşekkürler değerlendirmeler için