kaymakam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce ender 3 pro kullandım ve sattım. Cihazı aldığımda üstünde otomatik kalibrasyon özelliği olmadığı için kendim alıp ekledim. Creality markası genelde uygun fiyat için standart ürünlerle orataya bir şey koyuyor gibi. Açıkcası ürünü gerekli ayarları ve cihazı tanıdıkça baskın kalitesi artıyor ama sonrasında gördüğüm Bambu Lab A1 Combo 3D Yazıcı gibi yazıcılar ile çoğu şey hazır geliyor. Creality markasının ürününde de baya iyi özellikler dahili gelmiş. Sizin önerdiğiniz bambu fiyatı çok yüksek ama eğer o fiyata alırım derseniz bence bambu alın. Sessiz olması çok önemli. Düşünün 24 saat çalıştığı durumlar oluyor ve sürekli o ses sinir bozucu olabiliyor. Otomatik kalibrasyon çok önemli. Eğer düzgün kalibrasyon olmazsa belli bir konumda bozulması kötü.

Şimdi araştrdığımda AI desteği gelmiş. Bu özellikde iyi olmuş. Gerçekten kaliteli AI hizmeti hangisindeyse onu da tercih kriteri yapabilirsiniz.
lemur bambu x1 carbonun tanıtımını yapmış geçen ay. videoyu izlediğimde 4 farklı renk desteği var ve renkleri karıştırabiliyormuş galiba. biraz kaliteli olmasını istiyorum. AI desteği tam olarak ne işe yarıyor acaba?
SEBTURKA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ne için kullanmak istediğini yazarsan ona göre öneride bulunurlar bence. Çalıştığım kurumda
Creality Ender 3 V3 KE Hızlı 3D Yazıcı

kullanıyoruz. Bizim ihtiyacımızı karşılıyor ve kurumda 6 adet var.
hocam otomotiv sektöründe birkaç alanda aktif olarak ticaret yapıyorum. bu iş ilgimi çekti. ufak figürler, özellikle araçların plastik parçalarını yapıp satmayı düşünüyorum.