serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Köy yerinde yaşadığım için ciddi bir İnternet problemi yaşıyorum. Görünür de 16 mb ama tabi ki bu hızlara yakalayamıyorum. Çünkü kablolar artık çok eskidi. Sağlayıcıyı aradığım zamanda, talebe göre kablolarını yenilediklerini söylüyorlar. Zaten köy yerinde de gördüğüm kadarıyla çokta İnternet kullanan da yok

YouTube'a videolar atıyorum ama 1 video yıl atmam saatleri buluyor.

Şunu sormak istiyorum. Bu tarz bir durum yaşayan ve buna bağlı çözüm bulan kişilerden öneri istiyorum. Turkcell Superbox var aklımda ama kota sorunu var onda da. Haliyle oldukça pahalı ya gelir. Bilmiyorum, kendi fikirlerimi yazarak konuyu karıştırmayayım. Ne önerirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam, ne yazık ki 32 Mbps hızında internet kullanıyorum ve modemle aynı odada değilsem bağlantı ciddi şekilde yavaşlıyor. Bir internet sadece iki odada düzgün çalışıyorsa, açıkçası almanın pek bir anlamı kalmıyor. Üstelik her yere fiber altyapı da gelmiyor. Sonuç olarak olan yine bizim paraya oluyor.

Şehirde yaşamama rağmen bu sorunları yaşıyorum. Türkiye'de zaten en pahalı fiyatlara en düşük kaliteli internet hizmetini alıyoruz. Yani uzun lafın kısası, sorun sadece köyde olmanız değil. Ama yine de hızlandırmanın bir yolu elbet vardır diye düşünüyorum.