Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
" Farklı domainlerinize girebiliyorum, kendi domainime giremiyorum " - Sitelerde kurulu SSL'e göre bile değişkenlik gösterebildiği için yorum yapamıyoruz. Malesef cihaza özgü sorunlara sunucu genelinde çözüm sunmak mümkün olmamaktadır. Siz de taktir edersiniz ki 10+ senelik bir işletim sistemini çalıştırmak için yüzlerce sitenin güvenliğini riske atmak ya da farklı müşterilere sorun yaşatmak mümkün değildir.
“Cihaz eski, TLS 1.2 sorun çıkarır” demek hem yanlış hem de konudan kaçmaktır. TLS 1.2 kullanan cihaz başka sitenin index'ine yönlendirilmez böyle bir saçmalık olabilir mi, erişemezse eğer hata verir.
Sorunu açıkça belirtiyorum, teknik çözüm yerine sürekli kendi windows sunucumu suçlayan cevaplarla karşılaşıyorum.
Paylaşımsız IP talebime bile konunun başın da cevap verilmedi, Sorunu örtmek için Cloudflare önermek yerine, altyapınızdaki hatayı düzeltin.
Özetle:
Sorun Sunucum'da Değil, ( detaylandırayım tekrar, datacenteriniz da ki tüm sitelerde sörf yapıyorum, başka siteler de sörf yapıyorum beni siteler alakasız yerlere yönlendirmiyor )
TLS değil,
Yapılandırmanızda sıkıntı var.

Özet bir konu çıkaracağım ve tekrar konu açacağım belki de bir çok müşterinize fark ettirmeden bu problemi yaşatıyorsunuz. Herkes sizden aldığı domainleri yaşadığım deneyimden yola çıkarak test etmeli. En komiği trafik kaybetmezsiniz diye iddia da bulunabiliyor olmanız.