Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anda dünya standartlarında güvenlik açığı olmayan sadece TLS 1.3 var. TLS 1.0, 1.1 ve 1.2 sıkıntılı. SSLv3 ise çağ dışı ve hiçbir cihaz kullanmıyor. Çoğu webserver sadece TLS 1.2 ve 1.3 destekler(bizdeki gibi). SSLv3 desteğini herhangi bir servis sağlayıcıda bulmanız malesef mümkün değil. Buluyorsanız da hizmet almamalısınız o sunucu üzerinden.

Siz de taktir edersiniz ki son teknolojik ürünle ilgisi yok konunun, bugün bir iphone 4 vb. nesil bir cihaz çıkarırsanız çoğu siteye de giremezsiniz, çoğu uygulamayı da kullanamazsınız. Dünya genelindeki standartlarla ilgili bu durumlar.

Size sunabileceğimiz çözüm Cloudflare, ücretsizdir, zahmetli değildir, neden bunun yerine sunucu güvenliğini olmayacak derecede aşağı çekmek istediğinizi anlamamaktayız. Hiçbir çözüm sunmuyor değiliz aslında. Sorununuzun kalıcı çözümü hiçbir ek ücret ya da maliyet olmadan Cloudflare ayarlamanız olacak.
Konunun maliyetiyle alakalı bir tarafı yok, temiz iş olsun diye uğraşıyorum bu sebeple düzeleceğinizi söyleseydiniz paylaşımsız ip almayı yeğlerdim cloudflare yerine. Bazen gereksiz yere request'lere blok atabiliyor cloudflare veya VPN kullanan kişileri doğrulama ekranına atabiliyor vb. düzenlemek gerekecek hepsini.

" Farklı domainlerinize girebiliyorum, kendi domainime giremiyorum " bu işin teknik kısmını bilmiyorum, fakat sizinle alakası olduğu açık. Şimdi mecburen, Cloudflare kullanmak zorunda kalacağım.

İyi forumlar.