Benim daha fazla çözüme ihtiyacım yok fakat sizin alt yapınızı tek-tip protokolüne uygun hale getirmeniz gerekmekte. Erişmeye çalıştığım eski dediğiniz o sunucu da, sizin datacenteriniz de bulununan farklı domainlere giriyorum sorun yok... kendi domainime giriyorum farklı bir yere yönlendiriliyorum. Öyleyse benim domainime uygulamış olduğunuz SSL protokü ile diğer domainlere uygulamış olduğunuz SSL protokolleri de farklı. problem siz de , benim eski sunucum da değil.
Trafik kaybetmeyeceğimi nasıl gönül rahatlığı ile söyleyebiliyorsunuz ? Anahtar kelimesin de google de sıralama da 1. belki biri vps serverinden ilgili anahtar kelime ile siteme giriş sağlayacak fakat başka siteye yönlendirelecek.
Sizin bakış açınıza göre, %100 herkes MAC veya son teknoloji ürünler ile internette sörf yapıyor.
Şu anda dünya standartlarında güvenlik açığı olmayan sadece TLS 1.3 var. TLS 1.0, 1.1 ve 1.2 sıkıntılı. SSLv3 ise çağ dışı ve hiçbir cihaz kullanmıyor. Çoğu webserver sadece TLS 1.2 ve 1.3 destekler(bizdeki gibi). SSLv3 desteğini herhangi bir servis sağlayıcıda bulmanız malesef mümkün değil. Buluyorsanız da hizmet almamalısınız o sunucu üzerinden.
Siz de taktir edersiniz ki son teknolojik ürünle ilgisi yok konunun, bugün bir iphone 4 vb. nesil bir cihaz çıkarırsanız çoğu siteye de giremezsiniz, çoğu uygulamayı da kullanamazsınız. Dünya genelindeki standartlarla ilgili bu durumlar.
Size sunabileceğimiz çözüm Cloudflare, ücretsizdir, zahmetli değildir, neden bunun yerine sunucu güvenliğini olmayacak derecede aşağı çekmek istediğinizi anlamamaktayız. Hiçbir çözüm sunmuyor değiliz aslında. Sorununuzun kalıcı çözümü hiçbir ek ücret ya da maliyet olmadan Cloudflare ayarlamanız olacak.