Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

Yaşadığınız sorunla ilgili teknik bilgi iletilmiş ancak bundan daha çok çözüme ihtiyacınız var gibi görünüyor. Aslında bildirim üzerinden bu konuda size çözüm önerisi de sunulmuş, cloudflare ayarlarsanız sorununuz ortadan kalkabilir.

Yaşadığınız sorunun sebebi, erişim sağladığınız cihazın çok eski olması ve SSL sürümlerini desteklememesi. Buna bağlı olarak web sunucusu kurulu SSL'i sunamıyor. Farklı bir sayfa açmış gibi görünüyor ancak bu da zaten daha sonra tarafımızdan düzeltilmiş.

Herhangi bir trafik kaybınız bulunmamakta, zaten farklı site gelmese destek talebinde belirttiğiniz gibi default page gelmekte.

Dedicated IP alsanız da bu cihaz siteye erişemeyecektir. Web teknolojileri sürekli ilerliyor, sunucuların güncellenmesi bu anlamda şart ve güncellemek zorundayız güvenlik sorunları olmaması için.

Cloudflare kullanmanız bu sorunlarınızı bir nebze çözebilir, Cloudflare ayarlayıp SSL v3 desteği kurmanızı öneririz.
Benim daha fazla çözüme ihtiyacım yok fakat sizin alt yapınızı tek-tip protokolüne uygun hale getirmeniz gerekmekte. Erişmeye çalıştığım eski dediğiniz o sunucu da, sizin datacenteriniz de bulununan farklı domainlere giriyorum sorun yok... kendi domainime giriyorum farklı bir yere yönlendiriliyorum. Öyleyse benim domainime uygulamış olduğunuz SSL protokü ile diğer domainlere uygulamış olduğunuz SSL protokolleri de farklı. problem siz de , benim eski sunucum da değil.
Trafik kaybetmeyeceğimi nasıl gönül rahatlığı ile söyleyebiliyorsunuz ? Anahtar kelimesin de google de sıralama da 1. belki biri vps serverinden ilgili anahtar kelime ile siteme giriş sağlayacak fakat başka siteye yönlendirelecek.

Sizin bakış açınıza göre, %100 herkes MAC veya son teknoloji ürünler ile internette sörf yapıyor.