Emek her zaman emektir. Yani legal yoldan ya da illegal yoldan verilen emekte emektir. Herkesin amacı aynı fakat amaca giden yollar farklıdır. Rakip çakal gibiyse çakal gibi olmak aslan gibiyse aslan gibi olmak lazım. En azından benim düşüncem bu.
Yani herkes rakiplerini ezmek için çabalar, ezilen rakip dert yanar. Misal sizin rakip hacklink ya da hitle ya da google manipülasyonlarıyla sizi eziyor, size rakip olan bir altınızdaki kişide şundan dert yanar bu adamlarda para var backlink paketleri alıyorlar, hit alıyorlar, ads reklam çıkıyorlar ah bende onlar yok beni geçiyorlar. vs. vs. böyle zincirleme gider.
Hocam siz olayı anlamıyorsunuz. Beni 10 senedir legal yolla geçebilen olmadı. İsmi bilinen seo uzmanları da dahil buna. Çünkü ben çalışırım hocam 14 saat çalışırım kitabına göre. İşin kitabına uygun şekilde geçen olmadı olması da çok zor. Zaten işi kitabına göre yapalım bizi geçen olursa başımız gözümüz üstüne.
Bizim dert yandığımız olay birinin bizi geçmesi değil. Google'nin basit numaralara imkan veriyor olması.
Yani koskoca google kalkıp çer çakal yöntemlere boyun eğiyor. Kalite düşüyor. Mobili başka masaüstü başka sen girince başka ben girince başka google girince başka yandex girince başka açılan siteleri kafaya çıkartıyor olması saçma. Yakındığımız nokta tam olarak bu

Umarım anlatabilmişimdir