Kişinin isim soyisim, profil fotoğrafı ve açık şekilde numarasının gözüktüğü bilgiler ile ekran görüntüsü alıp konu açarsanız evet KVKK tarafından sorun olabilir. Fakat kişinin kişisel bilgilerini yani az önce saydığım bilgileri ekran görüntüsünde gizleyerek sadece aranızda geçen konuşmalar gözükecek şekilde şikayet konusu oluşturabilirsiniz herhangi bir sorun teşkil etmez.

İtibar suikasti vs'lik bir durumda yok. Söylediğiniz gibi teslim tarihini 4 ay geçmişse haklı durumdasınız. Bu zamana kadar şikayet konusunu geçin mahkemenin yolunu tutmanız lazımdı. En son forumdan 30 bin liralık bir mobil uygulama işi vermiştim bir şahısa. Allahtan sözleşme hazırlamıştık imzalamıştık. Projeyi vaktinde teslim edemediği gibi eksik ve sorunluydu. Tam iade talep ettim yoksa elimdeki sözleşme ile mahkemeye başvuracağımı belirterek ertesi gün yapmış olduğum tüm ödemeyi geri almıştım.

Bu tarz projeleri yaptırırken muhakkak kendinizi güvence altına alacak bir sözleşme hazırlayın aklınızda bulunsun. Sözleşmeden kaçan kişi ilede çalışmayın zaten ya niyeti farklıdır yada kendine güvenmiyordur. Kendine güvenen bir şahıs veya firma sözleşme imzalamaktan çekinmez zannımca