develooper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba , Öncelikle hayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim.

Araç kiralama ile ilgili deneyimimi paylaşayım tabiki..
Biz Kosova'ya gittik oradan araç kiraladık Arnavutluk ve Karadağ a gitmek için vize yaptırdık. Bunu Sixt üzerinden online kiraladık kurumsal ve Sınırdışı seyyahay için web sayfasında yeri bulunan yer o firma vardı sadece..

Biz depozito konusunda kısmi olarak sıkıntı yaşadık.. Ne oldu Nasıl çözdük bu konuda anlatayım. Geri dönüş yolunda gecenin bir yarısı lastik patladı. Biz Lastiği istepne ile değiştirdik.. Sabah teslim etmek üzere gittik.
Yolda bir çok lastikçi de vardı yaptırmadık. Nasıl olsa full protection satın aldım düşüncesi ile hareket ettik.
teslim alan kişi Jantta da hasar var dedi. 230 euro ödeme yapman gerekiyor dediler o şekilde 500€ depozitonu geri öderiz dediler.. Ödemiyorum dedim git depozitodan çekebiliyorsan çek..

Ödemeden geldim parayı yatırmadılar depozitoyu. Teslim tutanağı istedim. Teslim tutanağında ingilizce belge içerisine arnavutça lastik ve jant hasarlı yazmışlar bunu google çeviri ile çevirdiğimde öyle gördüm.. Hukuken geçersiz. Tutanak ingilizce not yazısı arnavutça.. Ben ingilizce olarak jantta hasar olmadığını sadece lastiğin hasarlı olduğunu belirttim..

Türkiye ye geldiğimde CEO lar ı CC ye ekleyip sixt in tüm merkezlerine mail attım. Tutanak lastik araçın dış. durumu vs vs..
Hatta başımıza böyle bir olay gelmesine rağmen geçmiş olsun bile demeyen insanlarla çalıştığınız için bu durumu kurumsal bünyenize hiç yakıştıramadım bir daha firmanızı kullanmayacağımı ve tavsiye etmeyeceğimi beyan ederim vs vs diye yazdım..

2 gün sonra depozitoyu yatırdılar.
Çok teşekkür ederim hocam güzel dilekleriniz için, ayrıca geçmiş olsun. Umarım sorunsuz bir şekilde bu turu tamamlayabiliriz) Tüm Avrupa'da gezdim gördüm ama nedense Balkanlar'dan çekiniyorum biraz))