batman7211 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Yakında gerçekleştireceğimiz Bosna-Hersek, Karadağ ve Makedonya gezisi için araç kiralama seçeneklerini değerlendiriyoruz. Ancak, bilindik kurumsal firmaların yorumlarına göz attığımda, pek iç açıcı bir tabloyla karşılaşmadım. Özellikle yüksek depozito talepleri ve bu depozitoların daha sonra iade edilmemesi gibi olumsuz geri bildirimler sıkça yer almakta. Bu durum beni biraz endişelendiriyor açıkçası.
Bu konuda daha önce benzer bir tur yapmış ve araç kiralama deneyimi yaşamış kişilerin görüşlerini almak istiyorum. Forumda bu tür tecrübelerini paylaşan, tavsiyelerde bulunan değerli kullanıcıların yorumları benim için çok faydalı olacaktır.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
batman7211 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam peki, full sigorta, kasko vs. yaptırdınız mı acaba? Ek olarak depozito blokesi konuldu mu kartınıza?

Çok teşekkürler hocam, kiralarken full kasko vb. önerir misiniz yoksa, depozito iadesinde sorunlar yaşanmaması adına neye dikkat edebilirim.

Teşekkürler hocam, Aracı Bosna Hersek havalimanından teslim alıp, 2 veya 3 ülke geçişi yapabilecek özellikte 5 koltuk mümkünse 1.2 motor ve üzeri bir otomobil planlamaktayiz.
Hocam 800 euro bloke koydular , araç başında fotoğraflamak istediğimi video çekmek istediğimi söyledim sorun yok tabi dedi adam. Sigorta içinde adam gerek yok dedi açıkcası başka yerler aç gözlü olabiliyor ama önemli değil benim için falan dedi yaptırmadık 4 gün araç bendeydi teslim eder etmezde blokeyi kaldırdı