Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Beni kızım başlattı bu Kore dizilerine Gençlik dizilerini onunla beraber izliyoruz, aksiyon dizilerini yalnız izliyorum. Fakat o konuda çok haklısın. Güzel dizi yapıyorlar. Kore halkı aslında bize çok benziyor. Büyüklerine karşı saygılılar ve bunu her dizide gösteriyorlar. Espri anlayışları, yaşamları bize çok benziyor. Bir tek yemekleri benzemiyor sanırım.

Ciddi ciddi öyle, Annem yakın zaman da bir Kore dizisi bitirdi, bir kaç bölümüne denk geldim, arkadaş bu kadar mı benzer karakterleri bizim Türk kadınlarının karakterlerine, hiç bir fark göremedim, açıkçası bildiğim ve de anladığım her halde bir dizi de sıra olaylar dizisi var ve de karakterleri o şekil de kameralara yansıma yapmışlar ise eğer, düşünceme göre kültür ve de türevleri de bir nevi, hatta kesinlikle yansıyor demektir, bu çapta ciddi ciddi yemekleri dışında hiç bir fark göremiyorum bizler den, karakterleri, konuşmaları, bağırmaları, çağrışımları, seslenişleri, düşünceleri bilhassa çok fena benziyor bizlere. Yani yakın hissettim.