macdown adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fudlamak dediğimiz bir tabir var fully undetectable, yani antivirüsler onun rat, virüs, ransomware olduğunu algılayamaz. Siteyi pmden gönderirseniz müsait bir vakitte sanalda çalıştırır bakarım yani çok bir sıkıntı olucağını düşünmüyorum da gene de içiniz rahat etsin.
Hocam son 1 saatin tüm tarama verilerini sildiğim için site de kayboldu, tollüne yapıldığını düşünüyorum +18 içerikler vardı sitede ve girdiğimde çok yüksek bir çığlık sesi duydum, sitenin /sonrası uzantısında müzik ekolayzırı gibi bir şey hareket ediyordu.
İki defa girdim siteye ilk başta direk indirilen öğeleri sildim, 2. girdiğimde ise indirilen öğrelerin uzantısına bakmak için girdim, özelliklerde (.gif) uzantısı yazıyordu, indirilen iki dosya da 1.1mb'dı, ama hiçbir şekilde açmadım.

Avast ile tüm pc taradım, Kaspersky ile tüm pc taradım, Advanced ile tüm pc taradım.
Format atmayı düşünmüyordum ama yazdığınız "Fudlamak" olayı huylandırdı biraz.

NOT: zip vb. öğeler indirilmemişti, görev yöneticisinde anormal bir uygulama açık değildi.
2 tane troll 1.1mb'lık gif için format atmak gerekli mi sizce ve formatı attıktan sonra kesin geçecek mi?