Bu işte saçma bir önyargı ve senin düşünce yapınla alakalı. Bana bunu 20 yıllık üyeler söylerse anlarım, hadi 20 yılı geç. 1 yıllık üye bile söylese anlarım, sen de tamı tamına 1 aylık bir üyesin yani aramızda 25 gün var. Ayrıca ben burayı önemsediğimden bugün istenilen şekilde selfie çekip kağıda R10.net yazıp kimlik onayı bile yaptım. Hack girişimi oldu savuşturdum,
burada bakarsan.
5 günlük, 1 aylık bilmem ne muhabbetine girmene gerek yoktu. Dersen ki bu şekilde söylemek hoş değil hocam report et baksınlar, o zaman eyvallah. Kıdem basabilecek kıdemlilikte de değilsin, benim buradaki üyeliği önemsemediğimi düşünecek doneye sahip de değilsin.
Daha 5 günlük üyesiniz. Yırtık dondan çıkar gibi her yere atlamayın. Adam iş istiyor, para değil. Dilencilikle ne alakası var ?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Konu sahibi ; Pm atarsanız veya profilimdeki numaradan ulaşırsanız facebook eğitimimi ücretsiz yollayayım, arkadaşınıza iletirsiniz.