burakbn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"bu kadar güvenlik muhabbeti can sıkıyor" diyorsunda içeride 50$ olsa bile senin paranı korumak için geliştiriyor kendini babasının hayrına değil hem seni korumak hem kendini korumak uğraştırmamak için, güvenlik önlemleri olmasa hesaba biri girip 50$ çekse sonra şikayetvarda şikayet açarsınız güvenlik önlemi yok param çekildi habersiz diye 😂 bizim insanımızın hiç ama hiçbirşey den memnun olmayacağını tekrar anladım
Dostum ben o şikayet edenlerden değilim başkalarıyla karıştırma istersen. Güvenlik olmasın demiyoruz ama 50 tane şeye sence gerek var mı? Milyon dolarları yok benim zaten canımı sıktı daha da kullanmam. Bana 1 2 aşamalı şey yetiyor zaten. Gördüğün gibi r10 iki aşamalıyı da aktif etmişim yani güvenlik aşaması aktif olmasın demiyoruz. Ee ben şimdi authenticator u nasıl kaldıracağım peki? Ha para gitsede ne zaman sorumluluk aldılar ki her türlü bize yıkacaklar. En büyük örnek Akbank. Memnun değiliz diye bişey yazmamışız yorum atmak için yorum yapma boşa. İşlemimi yapamadığım güvenlik önlemini yemişim