yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kızınıza Allah uzun ömürler versin inşallah, iyiyiz bizde allaha şükür
Amin hocam çok sağolun o benim her şeyim

Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başım ağrıyor. Onun harici iyilik. Sen nasılsın?
Bizim gibi ekranla yaşayanlar için normal hocam şuan benim sağ kaşım üzerinden ağrıdığı gibi. Geçmiş olsun diyelim.

paskevich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki evladımızın yüzü gözü hürmetine hayat denen illete katlanmaya çalışıyoruz işte..
Kesinlikle hocam bizim zor bir hayatımız oldu bari onların bazı şeyleri kolay olsun yoksa şahsım üzerinde hiçbir hırsım yok.

hako61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbim kızınızı ve eşinizi size bağışlasın uzun sağlıklı mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşallah, bana gelince berbat denilebilecek durumdayım ama bunada çok şükür.
Hocam sağlık mı maddi mi manevi mi bilmiyorum ama en kötüsü ve zoru sağlık. Sağlık iyiyse diğerleri öldürmezse güçlendirir diyelim.

Aglamaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok şükür. Biraz zor zamanlardan geçiyorum ama, iyim. Allah iyilik, sağlık sıhhat versin sizlerede.
Amin hocam cümlemize. Kimsenin hayatı emin olun ömrü boyunca mükemmel değil ama yine de yaşamak güzel bence.

HuseyinKul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayramdan önceki gece siteyi sıfırladım, 6 gündür 3-4 saat uykuyla siteyi bitirmeye çalışıyorum. Onun dışında iyiyim, iyi olalım.
Kızımın saatlerce uğraştığım çalışmayı klavyeye rastgele basarak sildiği geldi aklıma, kolay gelsin hocam

Rex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allaha şükür ben iyiyim ama valide rahatsız verem tüberküloz hastalığı çıktı yurtdışına yerleşmiştim görmeye bayram içinde döneyim dedim havalimanında ifade vermediğim için aranmam çıkmış yarın ifade vermeye gideceğim hemde salak saçma bir durumdan.
İbanlarınıza para alırken mutlaka teyit ettirin arkadaşlar forumdan bir üyeye 2022 de paypal hesap satışı yaptım gidip birisini dolandırıp bana para attırmış sonra iadeyide kendi ibanına almış bekleyemem ben diyip adamda benim ibanımı şikayet etmiş kurnaz parayı benden aklamış.
Ama allahtan herseyın kanıdı var yarın savcıya ifade vereceğim gidip. Zaten yeterince valideye üzgünüm ama yurtdsınada dönmem lazım hayatımı oraya gore kurdum otururumuma kadar aldım 7 ay oldu. Tabi sağlık ve konu anne olunca geldim gelir gelmez böyle bişeyle karşılaştım.
Herkese allah uzun ömürler sağlık sıhat nasip etsin öyle daralmıştım içimi döktüm hep sevdiğim bir sure vardır söylerim sizinde aklınızda olsun inşirah suresi 5 ci ayet şüphesiz ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.
Herkese iyi geceler olsun kafanızı şişirdiysem kusura bakmayın.
İçimizi dökelim diye açtık konuyu zaten hocam çünkü bazen kimse "nasılsın" diye sormuyor. Kardeşim iyi bir doktor. dereceyle mezun oldu tıptan. Annenizle ilgili bir faydamız dokunacak olursa mesaj atabilirsiniz. IBAN işinde kurumsal hesaba faturalı ödeme almak gerekiyor o zaman oda o riski alamaz.

oZn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen hemen sizinle aynı durumdayız, herkesin başarısı ve hayatında ki güzellikler daim olsun inşallah
Olamaz hocam kızınız varsa bile benim kızım kadar güzel olamaz İş konusunda iyiyizdir ama elbette bizden iyisi de olabilir ona bir şey diyemem,

YesilPusula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah bağışlasın, mutluluğunuz daim olsun. Kendi adıma iyiyim çok şükür, iş güç telaşı bir koşturmaca gidiyoruz. Tek sıkıntı iş güç derken sanırım kendimizi çok ihmal ediyoruz.
Evet hocam kesinlikle bazen bıkıyor insan onun için atmosfer değişsin diye bir nasılsınız dedim.

helcurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle maşallah hocam, iyiyiz şükür. Daha iyi olmak için çabalıyoruz. Herkese selamlar, bol kazançlar.
Amin hocam.

katip25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rabbim ağız tadınızı bozmasın. Kız babası olmak işte o çok ayrı bir duygu. Neşe mutluluk herşey... Şu benim siteye de el atsan
Kesinlikle hocam kız çocuk dünyanın en güzel hissi ama diğer konuyu karıştırmayın şimdi adam buraya deşarj olmaya geldi