Kategori açıklamasında,
Alıntı
Bu kategori üyelerin özel durumlarını anlatabileceği, kendilerini tanıtabileceği, aile, iş, aşk ve eğitim hayatı gibi özel hayatı hakkında paylaşım yapıp diğer üyelerle bilgi alışverişi yapabileceği bir bölümdür.
şeklinde yazdığı için bu bölüme açıyorum konuyu. Eğer hatalıysam moderatör arkadaşlar taşırsa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, forumda normal tarayıcı ile gezinti yapıp konulara bakarken akşam üyeliğim kimlik doğrulamasına düştü. Bunun normal bir prosedür olduğunu düşünürken, istenilen şekilde fotoğrafı yükledim. Ancak üyelik erişimim tekrar açıldıktan ve kimliğim onaylandıktan sonra hesabıma yetkisiz erişim olduğu bilgisiyle bir sayfa ile karşılaştım, şifremi değiştirmem istenmişti yaptım.
Kimseyle bir atışmam, takışmam, düşmanlığım yok husumetim yok. Zaten 1 haftalık bile üye değilim. Burayla alakasız olarak
@ibr4him; hocamın başka bir site hakkında açtığı forum dışı şikayet konusunda kendisine destek olmuştum, sanırım buradan banlanan o sitenin teknik admini tarafından bir kumpas var veya dönmüş.
Forum içi bazı ilgimi çeken konularda PM gönderdim. şeklinde mesaj yazıp işlere talip oluyordum, bu da yasakmış bilmiyordum,
@Report; tarafından mesaj silinme bildirimi geldi. Ben sadece 1 ayını doldurmadan ticari konu açılamaz diye biliyordum. Bundan sonra buna da dikkat edeceğim.
Son olarak, Parasite nickimi kelime hoşuma gittiğinden dolayı almıştım.
SEO ile ilgileniyorum, ancak Parasite SEO hizmeti vermiyorum. Zaten forumda yasak bir hizmetmiş.
Bununla ilgili de genel bir bilgi vermiş olayım, kullanıcı adımı seçme amacım Parasite SEO hizmeti vermek için değildir. 1 aylık üyelik süremi doldurduğumda normal SEO hizmeti verebilirim.
Üyeliğimi onayladım, şifremi değiştirdim. Cihazlarımı tarattım, bütün kontrollerimi yaptım. Şu andan itibaren herhangi bir güvenlik zafiyetim bulunmamaktadır. Yine de PM onayı olmadan adıma yapılacak ticaretlerden sorumlu değilim.
Saygılarımla,
Kerem