selam,
ciro yaptığınız ürünler kendi tescilli markanıza ait ise, günlük operasyon için gereken süre 2 saati geçmiyorsa, al/sat arasında brütte 10-12 kat bulunuyorsa, cironuz da belirttiğiniz ekran görüntüsündeki şekilde en azından 180 gündür seyreyliyorsa, sizin beklentiniz olan 1m'i değil, bu konuda ilan veren arkadaşın istediği ücretin 10 katını yani 5.5m teklif ediyorum.
doğrudan özel mesaj göndermek yerine buradan yazıyorum. (conversion rate bir soru işareti yaratıyor, ancak görmezden gelebilirim)
detayları buradan ya da özel mesajla rica ederim.
eğer ki şartlarım arasında tutturamadıklarınız varsa, önce konu sahibinden özür dileyin.
özür mesajınızı gördükten sonra size yine bu konu altından önce matematik, sonrasında muhasebe, daha sonrasında da eticaret için eğitimler önereceğim.
bonus olarak son tahlilde de özsaygı, saygı ve kendini bilmekle alakalı çok başarılı bulduğum içerikler var. ebook haline getirip onları da size ileteceğim.
iyi çalışmalar.
Ciro yaptığım ürünlerin hepsi Çin'den ithal ettiğimiz veya ithalatçısı ile çalıştığımız ürünler ve devamlıda değişir. Trendyolda çok para kazanma yolu doğru ürünü doğru fiyata satmaktır elinizde ki ürün ne olura olsun kesin kuralı budur . çok açık ve net söylüyorum e ticaret danışmanlığı falanda hikaye. Trendyolda en çok satanlara bakarsın onu piyasadan en uygun şekilde tedarik eder ve satarsın bu kadar basit .bunun dışında kişiye özel çalışmalar kişileştirebilir ürünlerde de ne kadar yetenekliysen o kadar çok ürün satarsın .çok basit iki örnekte aşağıya bırakıyorum

14 şubat sevgililer günü için mesela her zaman çok satan ürünlerden biri Batmayan Aşk Gemisidir bu ürüne çok güzel bir not yazılmıştı önce o notu kağıta baskı yapıp her ürünün içine ekledim bu sene de doğrudan ürüne baskı yaptırdım ve sadece bende vardı .Trendyolda ya çok satan ürünü uygun bulup satacaksın ya kişiselleştirilmiş ürünlerde yeteneğini konuşturacaksın.