mhls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba,
Bunun yerine google playe niş bir uygulama yükleyin. Geçiş reklamları ile tıklamadan sadece izleyerek daha fazla kazanabilirsiniz.
3-5 tl verir, 1 gecişte 3 kere açsan uygulamayı günde 10 tl bi cihazdan 30 tel ile 300 tl aylık 9.000 tl. Her telefona günlük 3 dk harcasan 1.30 saat zaman harcıyorsunuz hocam. Bu süreyi 1 yıl kendinize bir eğitim olarak katsanız aylık 90k bile kazabilirsiniz.

Bu cihazlarla mail cerezlemek belki daha çok kazandırır.
Merhaba hocam, sizi görmek beni mutlu etti. Küçük bir sorun var. Cihazların büyük çoğunluğu iphone.

HknEkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MERHABA HOCAM BEN ENDONEZYADA OTURUYORUM ASYA BOLGESİNDE TİKTOK,Spotify ,İNSTAGRAM,FB VE YOUTUBE FARM YAPILIYOR. TAYLAND DA GORDUM VE BENDE ENDONEZYDA YOUTUBE FARM YAPIYORUM. GEREKLİ DONANIMLARI ALMANIZ VE İYİ BİR PROXY BULMANIZ LAZIM ABD İZLEME YAPARSANIZ ÖRNEK :100 DOLARLIK PROXY HARCAMASINA 220-250 DOLAR ARASI PARA KAZANDIRIYOR. YANİ NE KADAR HARCARSANIZ 2-2,5 KATINA YAKIN PARA KAZANIYORSUNUZ. EĞER SADECE TURKİYE İZLENMESİ YAPMAK İSTİYORSANIZ BOŞUNA MASRAF YAPMAYIN PARA KAZANAMAZSINIZ. DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İSTİYORSANIZ PM
Merhaba hocam, müsait zamanda ilk işim size yazmak olacak. Tam olarak yapmak istediğim şey bu olmasa da benzer bir durum ile aynı şeyden bahsediyorsunuz. Yakında görüşmek dileğiyle.