Drei adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi bir teklif yapmış olabilirler ancak AMD tercih etseydim ilk başta AMD alırdım. Farklı bir marka teklif etmesi kabul edilemez. Pazarın %80'i NVIDIA alıcı bulması da zor. Adil bir ücret iadesi sağlansa veya ek bir ücrete kart yükseltilmesi yapılmasına razıyım ancak onlar değiller.

Demek istediğim siz iphone bir cihaz aldınız sorun yaşadığınız ancak değişim olarak android veriyorlar... bu kabul edilemez.
Kime göre kabul edilemez? Firmanın elinde kart yok. Size misliyle değişim önermiş. Gidip sizin için yeni kart mı satın alsınlar? Biraz saçmalıyorsunuz, her şey istediğimiz gibi olmuyor hayatta. Boş yere aylarca ekran kartız kalmayın diye bilgi vermek istedim ama siz bilirsiniz. Ayrıca verdiğiniz örneğin ekran kartıyla hiçbir alakası yoktur. Mac alıp Windows PC ile değişim önerilseydi örnek doğru olurdu. Ayrıca araba almıyorsunuz, neye alıcı bulacaksınız? 3070 Ti 2. el satışa konulduğu dakika satıldığını mı zannediyorsunuz? Kendim bilgisayarcıyım. AMD kart da sattım, Nvidia da. Satış hızının pazar payı ile alakası da sıfır.