Bilmediğiniz işi yapmayın derin hocam, iyice öğrenin kurcalayın. Sonrasında firma işine bakarsınız
bu gibi bir çok sorunuzun cevabınızı web sitemizde ki hazır botlardan ogrenebılırsınız 0 dan ileri seviyeye kadar özel promptlar sizi yonlendırecektır. suanda ücretsiz. catterai.com
Hiç bulaşma 1-2 sene zararına calışırsın bu piyasada gideri olur getirisi olmaz ek olarak paradan çok bilgi önemli
Çıraklığını yapmadığınız işin ustalığını yapmayın hocam
Bu sektörde 7/24 destek verebilmek bile başlı başına dert. Bayram, seyran, düğün, cenazesi olmayan bir sektör her an bir sorun yaşayabilecek şekilde b planınız olmalı. Dertsiz başa dert aramaya gerek yok.
Yeterli sermayenizin olması gerek. İlk 3 yıl para kazanmayı unutun, sürekli para yatıracaksınız. Lisans ödemeleri, veri merkezi ödemeleri vesayire vesayire.
Önerim bir nested sunucu kiralayarak ya da fiziksel sunucu kiralayarak başlamanız. Yavaş yavaş öğrenirsiniz.
13-14 yaşındayken bunu deneyimlemiştim. Sermaye olmadığı için tutunamadım diyebilirim, yine de 3 sene güzel tutundum. Bende hiç birşey bilmeyerek başladım, öğrendim, tecrübe edindim.
@RestHost;
Şimdiden başarılar hocam. İmzamda ki hosting alan adlarını inceleyenilirsiniz ☺️
Zaman ayırıp yazdığınız için teşekkürler