Seninle cafede karşılaşmıştık, ee pastayı beğendin mı, ha bu arada 500 lira atar mısın, çocuğumun ameliyatı için lazım, teşekkürler...
Gibimi?!
Bana senden balata almıştım, hatta çay içmiştik gibisinden girdi. Hastanenin çoğu personeli müşterim olduğu için simayen hepsini bilirim. Bana yabancı geldi, oradaki 3-5 kişiye fotoğrafını attım tanımadılar. Nerede çalışıyorsun diyorum; isim vermeden Eğitim ve Araştırma Hastanesi diyor başında şehri belirtmeden. Bende Mersin mi dedim evet deyince oltaya o düştü bu defa. Allah var ilk 3-5 saniye atacaktım parayı çünkü 300-500 lira dokunmaz, borç alacağım diyor birde. Pazartesi gönderecekmiş. 300 liradan günde 10 kişiyi çarpsa 3bin lira eder. Bunu 30 gün devam ettirmeyi başarırsa 90bin para yapar. Aylık temiz yönetici maaşı, kılçıksız, vergisiz. Tek giderin hattının harcadığın dakikaları.
300 lira için ne soru sordun diyor, tutarı da beğenmiyor. D*landırıcının bir de gözü zengin😂
Valla öyle, işin birde diğer boyutu var. Forumda 2-3 tane örneği var şu an para gönderdiği kişi çocuk p-rno işi yapan birine para yolladığı için iş birlikçiliğinden yargılanıyor. Ben şu hesaba 300 lira atsam belki benim de başım ağrıyacak ilerleyen zamanlarda çünkü kimin hesabına bu paranın gittiği belli değil.