gorev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anladınız. 1050 adet site var o yüzden kendime ait birşey olması daha iyi olur.
Demek istediğinizi şimdi anladım. Maalesef SaaS modeli ile satış yapmaktayız ve %100 client tarafında çalışan bir yapımız yok. Post üretim süreci bizim sunucularımızda gerçekleşmekte. Bu bir zorunluluk çünkü AutoWP oldukça karmaşık AI Agent işlemleri gerçekleştirmekte. AI Agentlar tüm interneti tarayarak bilgi topluyor ve daha sonra spam check, duplicate check , keyword research gibi arka planda pek çok işlemi yaparak nihayetinde içeriği oluşturuyor. Bu işlemler için bir sunucunuzun olması gerekmekte dolayısıyla biz buna izin versek bile teknik olarak çoğu kişi için imkansız ve aşırı maliyetli bir durum.

Size YILLIK PRO SINIRSIZ paketimizi öneririz. SINIRSIZ domain ve SINIRSIZ içerik üretim hakkınız mevcut. Dolayısıyla içerik başına bir ücretlendirmeye girmeden veya paketim bitecek endişesi olmadan özgürce dilediğiniz kadar içerik üretebilirsiniz. Üstelik normalde 40.000 TL değerinde olan bu paketi kısıtlı bir süreliğine sadece 20.000 TL karşılığında satın alabilirsiniz.