3 ayda bişey öğrenemessin. Ticaretle uğraşan bi yere girersen ticaretten anlarsın az çok.
Web geliştiriciliği alanında bir şeyler yapabilirsin. Sıfırdan bir şeyler geliştirmene gerek yok açıkçası. WiseCP, WHMCS gibi sistemlerin tema entegrasyonu üzerine yoğunlaşabilirsin. Forumda bu alanda hizmet almak isteyen çok oluyor fakat yapan kişi sayısı az.
Çevreniz varsa ticaret öneriririm
web geliştiriiliğinden ziyade artık yol mobil app te kısa sürede no code tools lardan birini öğrenebilirsin ilerde tabikide native öğrenmelisin ama mesela flutterflow inceleyebilirsin. Ben direk flutter yazıyorum ama bu ara çok karşıma çıkıyor bu sistemler
Gündemi takip etmen yeterli hocam, ChatGPT APIsiyle uygulama geliştirip günde asgari ücret kazananlar var. Bunun yanı sıra pes etmemekte ayrı bir konu.
Yaşın daha çok genç güzel işler yapmaya çalışmışsın, yaşıtlarına göre 3-0 öndesin.
Yaz için eğer 3 ay boşluk dolduracaksan vur-kaç ticaret işleri yaparsın. Dijital lisans satışına devam edersin günü çıkartırsın belki 3-5 birikim yaparsın.
SMM panel veya SMS onay sitesi açabilirsin 3 ayda yine lisansda kazanacağını kazanırsın.
Fakat uzun soluklu bir iş arıyorsan, yetkinlik kazanman gerekir.
Herhangi bir dala yönel. Bu web tasarım da olabilir, wordpress konusu da olabilir, yazılım öğren gibi klasik bir şeye girmeyeceğim fakat temelini mantığını anla.
Yıl 2025, ChatGPT ile harikalar yaratılıyor.
Bunu kullan. Motivasyonunu yüksek tutmalısın.
Veya en önemlisi insan biriktir, para 2. planda olsun.
Yorum ve önerileriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Ticaret konusunda ufak ufak devam edeceğim. Zaten bu ufak ufaktan kastım dijital lisans, oyun keyi vs. vs. şeyler. Zaten konuyu açma sebebim dediğim gibi hem kendimi hem de sektörünü geliştirebileceğim bir iş bulmaktı.
Web geliştiriciliği ve mobil app. Bunları not aldım, aynı zamanda ChatGPT'de mantıklı geldi. Kendisini kullanarak yardım almak zaten 2025 yılında herkesin A planı

API'sini kullanarak minik uygulamalar yapmak ise kafama yattı. Yaza yaklaştığımızda SMM işi düşünülebilir yine kısa vade için.
Neyse, bunların hepsi hem kafamda hem de masaüstündeki .txt dosyasında

Daha çok yorum gelsin hepsini alır tartar en hayırlı sonuca ulaşırım inşallah. Yeniden teşekkür ederim hepinize.