Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Gelir paylaşımını, bu işle uğraşıp henüz kazanç sağlayamamış kişilerin moralini bozmamak adına yapmıyorum. Ancak kazanç rakamlarından bahsetmeden, kısa süre içinde elde ettiğim izlenimleri paylaşabilirim. Son 3 ayda oluşturduğum tüm kanalların kazanç getirdiğini belirtmek isterim.

Bir örnek vermek gerekirse, günümüzde herkes yapay zeka ile içerik üretmeyi gösteriyor. Yani ChatGPT’ye girip prompt’u yazmak, çıkan metni ElevenLabs’e seslendirterek birkaç görsel ekleyip yayınlamaktan bahsediyorlar. Eğer iş bu kadar basit olsaydı, herkes aynı oranda başarı elde ederdi. Ama ne yazık ki o kadar kolay değil. Rakiplerinizden sıyrılmanız gerekiyor. Küçük bir bilgi daha paylaşayım: Yeni bir kanal açtığımda, ortalama 4-5 video yükledikten sonra kanalın tutup tutmayacağını anlayabiliyorum. Ona göre ya devam ediyorum ya da silip yenisini oluşturuyorum. Ancak insanlar, bir kanala 300-500 içerik yüklüyor ve hâlâ 1-2 bin abonede takılıp kanallarının tutmasını bekliyorlar. İşte bu yüzden birçok kişi başarısız oluyor. Eğittiğim tek kişi (kuzenim) şu anda 5 kanala sahip ve hepsi izleniyor, hepsinden kazanç elde ediyor. Bu da doğru stratejiyle ve kararlılıkla hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.